09 липня 2019

Адвокат, партнер АО «Яр.ВАЛ» Микола Корж переконливо довів у суді незаконність звинувачення громадянина Н. в управлінні автомобілем у стані сп’яніння.

В адвокатське об’єднання «Яр.ВАЛ» звернувся водій (громадянин Н.), якого патрульними поліцейськими було необґрунтовано звинувачено у керуванні транспортним засобом начебто у стані наркотичного сп’яніння.

Адвокат, партнер АО “Яр.ВАЛ” Микола Корж детально ознайомившись з конкретними обставинами, діями водія та патрульних поліцейських, оскаржив в суді незаконні дії працівників поліції і як наслідок суд повністю погодився з позицією захисту і закрив провадження за відсутністю складу адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП у діях громадянина Н.

Оскільки випадки безпідставного затримання водіїв та необгрунтованого звинувачення в управлінні автомобілем у стані сп’яніння останнім часом набули значного поширення, Адвокатське об’єднання «Яр.ВАЛ» зробило детальний аналіз незаконності дій патрульних поліцейських на прикладі затримання конкретного водія (громадянина Н.) і наводимо його Вам для урахування у разі виникнення у Вашому житті необхідності захиститись від аналогічних неправомірних дій патрульних поліцейських.

Детальніше з цим аналізом (статтею) можна ознайомитись за посиланням http://yur-gazeta.com/publications/practice/inshe/yak-patrulni-policeyski-roblyat-pokazniki-zatrimannya-vodiyiv-u-stani-spyaninnya-a-takozh-yak-z-cim-.html.