17 квітня 2019

Голова АО «Яр.ВАЛ». Віце-президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» (ВГО АППУ) Йосип Бучинський прийняв участь у черговому засіданні Правління ВГО АППУ.

12 квітня 2019 року відбулось чергове засідання Правління ВГО АППУ під головуванням Президента ВГО АППУ Грігола Катамадзе. До Порядку денного засідання, зокрема, було включено розгляд питання підтримки кандидатів на посади Голів Державної податкової служби України та Державної митної служби України.

За результатами обговорення інформаційних даних були прийняті рішення щодо підтримки конкретних кандидатів на посади Голів ДПС та ДМС України.

Також, Правління ВГО АППУ прийняло рішення публічно висловити застереження керівникам законодавчої та виконавчої влади щодо законності проведення конкурсу на зайняття вищезазначених вакантних посад та доручити Президенту ВГО АППУ Гріголу Шалвовичу Катамадзе, від імені Правління, підписати звернення на адресу Голови Уряду України та Верховної Ради України з вимогою про зупинення проведення конкурсу та скасування його результатів.

Детальніше можна ознайомитись на сайті ВГО АППУ за наступним посиланням.